Najnovšie recenzie zo sekcie Vitríny
- V skutočnosti krajšia jako na obrázku,
- Výborný pomer ceny a kvality.
- Veľkosť akurat
- Splňuje očakávania
- Rukoväte dvierok a šuflíkov sú o ničom, nedržia, nutné vymeniť za "rozumnejšie"
Celkom spokojnosť
Bohužiaľ po 10 dňoch od objednávky tovaru nad 500€ ho ešte nemám a je v nedohľadne !!! Že vraj logistická chyba ....dúfam v nejaké odškodnenie. Zatiaľ som veľmi nespokojná zákazníčka. Mackovičová Anna
Hladala som nieco na nozickach, nieco, co ma vela ulozneho priestoru a nasla som. Navyse tato rada Oslo sa mi paci kvoli kombinacii.
- nábytok podľa predstavy
- Relatívne lacné
- Zlý manuál. Obsahuje veľa chýb. Stratil veľa času aby prijst na to ako poskladať.
- Prišiel nekompletný. Chybali časti.
Vitrína MOB Peona CD Stojan
Pridané: 10. júna 2020
(naposledy upravené 10. júna 2020)
Zakúpený v novynabytok.sk
- Ľahká montáž
- Skladanie islo rychlo a celkom jednoducho.
- Pekna skrinka - snad vydrzi
- dierky na rucky neboli prevrtane skrz dvierka a teda som dierky musel prerazit tenkou samorezkou. Nech som sa snazil akokolvek aj tak sa odluplo aj trochu z prednej strany a samozrejme to vidno pod tenuckymi ruckami
- balenie prislo bez lepidla - DUFAM ze nam to nespadne na hlavu (cely spodok drzia len tie siroke sruby co k sebe pritahuju jedotlive dosky. Nemal som doma lepidlo na drevo inak by som ho dal
- chybali aj krytky na tie dotahovacie sruby, takze ked otvorite dvierka je ich vidno - toto sme mali zatial vo vsetkych nabytkoch (v tejto cenovej relacii)
Chapem cena nizka, kvalita tiez nic moc (niesom narocny, normalne mi to staci), ale tie minusy som teda fakt necakal a dost ma to vytocilo.
- Dobrá cena
- Primeraná kvalita
neviem o žiadnej
- aj napriek nízkej cene má vysokú kvalitu
- Super vitrína a za ešte lepšiu cenu :-)
- Dobrý a presný návod podľa ktorého som to rýchle poskladal
- Objednané výrobky boli doplnené k tovaru,ktorý som objednal skôr.
- Ako som povedal som spokojný .
Tovar prišiel neposkodeny, tak som spokojná
- Kvalitná práca.
odporúčam,som spokojná,vyzerá perfektne
- Super vyzerá, odporucam
Krasne a velmi prakticke aj do bytu
Kqrasne a velmi prakticke
- Je dosť labilný, cena je vysoká za tu kvalitu.
Zobrazujem 221 - 240 zo 482 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »