Najnovšie recenzie zo sekcie Vitríny
odštiepený kusok z dvierok
dodana iná uchytka
- Keby bola moznost si vybrat otvaranie vratok na vitrine vlavo alebo vpravo inac spokojnost
- Neoznačené diely výrobku
ŽIADNY DIEL VÝROBKU NEJE NEOZNAČENÝ, podľa plánu skladania sa oveľa ťažšie a časovo oveľa dlhšie skladá nábytok
- Vitrína je pekná,praktická.
Vitrína je super, aj keď posledná spodná polička nie je dostatočne osvetlená, ale inak je skutočne super. Odporúčam vyčistiť drevené dvierka - dekoratívne drážky (zrejme sú vypaľované laserom)
Som spokojná
Veľmi pekná, určite odporúčam
- Dobrý pomer výkon / cena
- Montáž je jednoduchá i keď v návode som našiel jednu chybu - opačne nakreslené pliešky na uchytenie vitríny do steny
- Vytknúť možno plastové úchyty predného skla. Úchyty sú nepresné a vyžadujú dodatočné nastavovanie oboch predných skiel do rovnobežnej polohy. Úchyty taktiež fixujú sklá v zatvorenej polohe, avšak fixácia je nedostatočná - lepšie by boli magnety. Napriek tejto drobnosti je produkt plne funkčný.
Krásne a sme spokojný
- Ešte sme tento tovar nedostali
Produkt splňuje moje potreby.
- Som spokojná
- Krásne farebné prevedenie
- Kvalitný nábytok
- Kvalita, cena, material a vzhlad - super
Vitrína MEGA ME2
Pridané: 22. januára 2026
(naposledy upravené 22. januára 2026)
Zakúpený v Žltá Hala
spokojnosť
Tovar som nedostal. Zavadzaju o termine dodania. Objednajte len vtedy ak chcete cakat par mesiacov.
- Dobrá montáž, dobrý pomer kvality a ceny.
- Krajšia ako na fotke
Pekný deň! S vitrínou som spokojná.Iba...Bola som prekvapená,keď som zistila,že v skutočnosti jeden rozmer nesedí.Namiesto 70,3 cm /šírka/ je iba asi 60 cm.A pri montáži nám vadila jedna vec.Sokel hore na vitríne bol z troch kusov.Problém bol dať to do správnej polohy.Trvalo to dlhšie ako samotná vitrína!Pred 20-timi rokmi sme si kúpili podobný nábytok,a vtedy bol sokel z jedného dielu,v tvare U,a to bolo jednoduchšie pre montáž.Aj tak vám ďakujem za skoré dodanie a prosím opravte ten údaj o rozmeroch vitríny.S pozdravom Minárová
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »