Najnovšie recenzie zo sekcie Vitríny
masiv,stabil,pekny
- tovar doručený presne podľa objednávky
- expresne rýchlo
Jednoducha na zlozenie, kvalita OK.
je krásna
- Super
- Nábytok je v bielom prevedení a vyzerá ešte lepšie ako na foto obchodu,vynikajúci popis zloženia,veľmi pekná vytrína.
Vybrala som si 6 produktov z radu Provence nakoľko tento štýl sa mi páči,splnil moje predstavy, je ešte krajší ako som očakávala.
- Poškodeny tovar
Prišiela mi vytrina no neviem či chyba obchodu alebo prepravcu no bola tam jedna doska poškodena respektívne roztiepena. Trebalo by asi lepšie tie dosky chrániť pred poškodením.
Paci sa mi
vitrína, ako aj ostatný nábytok je veľmi dobre prezentovaný v e-shope, som spokojná, pri skladaní je ozaj potrebná zručnosť, odporučila by som lepšie návody k montovaniu, ale odporúčam zakúpiť
vitrína zodpovedá prezentácii v e-shope, som spokojná
- Rýchla montáž, za dané peniaze slušné prevedenie
- Pri montáž nožičiek si treba zadovážiť kvalitnejšie náradie ako to, ktoré je priložené v balení.
- Vrchná časť na rohu je poškodéné, dub sonoma.
- Kvalita za dobrú cenu
- Nekvalitné spracovanie, drážky neboli dostatočne vyhlbene a úzke, lišty nepriliehaju, nerovnosť aj 1 mm. Bez stolára sme nábytok nevedeli poskladať
Nekvalitné spracovanie, nedoporučujem radu Kent. Cena nezodpovedá kvalite
Rýchle dodanie. Ukážková komunikácia. Odporúčam. Určite to nebol posledný nákup.
- komunikácia predajcu
- rýchlosť a kvalita dodania
- stabilita
- nefunkčné pánty
Nazval by som to polotovar pre domácich kutilov. Už keď som videl na krabici, že vyrobené na Ukrajine v Lvove tušil som niečo zlé. Pri skladaní chce spoje poistiť lepidlom, prípadne samoreznými šraubami na drevo z vlastnej zásoby. Avšak najväčší problém u mňa nastal pri montáži dvierok. Tie proste nejdú zavrieť a chýba im asi 8 cm, aby sa zavreli, X krát sme to rozobrali, zložili, nastavovali dlhé hodiny a stále ten istý problém. Takže neostane nič iné ako kúpiť nové pánty a skúsiť to znova. A to sme ešte nenačali s NABBI Flarken TC vitrína s osvetlením a NABBI Flarken CH-2D/2DR dvojdverová komoda, ktoré sme kúpili k tomu. Vlastne po momentálnej skúsenosti to už ani nechceme skladať, lebo tušíme, že to bude asi dosť zlé. Náladu mám taú, že by som najradšej všetky 3 kusy vrátil, alebo hodil do kotla.
100% spokojnosť. Odporúčam
- Výborná kvalita, presne ako na obrazku
Kvalitne zabalené
Veľmi zlý návod-miniatúrne písmenka, bez lupy nečitateľné
- Pekné prevedenie
- Šuflík úplne nelicuje dvierka
- Označenie komponentov úplne nesedí s označením v návode
- Chýbali šroby na spojenie šuflíka.
Zobrazujem 81 - 100 zo 482 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »