Najnovšie recenzie zo sekcie Vitríny
- Pekna a dostatok ulozneho miesta
pekná vitrína z celej obývačkovej zostavy, jednoduché skladanie, pevná
s nábytkom Roxton som veľmi spokojná, super návod na zmontovanie, nič nechýbalo
Nemožnosť zameniť stranu otvárania
Ešte neviem ci budem spokojná. Vitrina je uz viac ako týždeň v balíku a čaká na manžela, ktorý ju buduci týždeň zloží. Dufam, ž e bude všetko O.K a nebude nič chýbať
- Nenechajte sa oklamat.. na fotke to tak vyzera ale nie je tam sklo... je to proste otvorene
Kredenc si vybrala moja žena a je s ním úplne spokojná . Kvalitná práca výrobcu , pri montáži všetko sedelo na 100 percent. Úplná spokojnosť !
- Pekná vitrína do bytu.
- Uholníky na prichytenie boli trochu skrútene.
- jednoduchá montáž
- Pekná farba nábytku,elegantné prevedenie.
Dobrá kvalita nábytku,elegantný štýl a výhoda sektoru,kde máte možnosť vyskladať si izbu podľa vlastného vkusu a predstavy.
- Pekný vzhľad, praktická.
- Vzhľadom na výšku vytríny sa dlhé diely v balení mierne prehli do tvaru "U"a po zmontovaní sa vitrína kýve i napriek rovnej podlahe. Navyše boli dodané iné úchytky na dvierka ako boli uvedené na obrázkoch na internete.
- cena prilis vysoka za tak nekvalitny produkt
- zadna zastena prasknuta, jednotlive casti oskrete obuchane
Chcel by som vyjadrenie obchodu co s tym kedze skrinky su uz zlozene - nejake financne odskodnenie? Som znechuteny ze sa na skrinky caka mesiac a nakoniec za tu cenu ani nepridu v tiptop stave
- hĺbka skrinke je presne taká, akú som potrebovala; väčšinou sú skrinky hlbšie; je naozaj veľmi praktická a vzhľad je luxusnejší s tými presklennými dvierkami
- je to krásny a praktický kus nábytku, ktorý si hneď zamilujete
- Pekne
- Rychla montaz
- kvalita
- skladanie
velmi pekná vitrína
- Vypada velmi dobre svetlo je ziarive. Je moznost vyberu lavej alebo pravej strany. Som velmi spokojna
- slabé folie na čelných doskách
- Problematická montáž - po silnejšom dotiahnutí stien vitríny - nebudú sedieť rozmery sklenených políčok.
rozmer
Zobrazujem 361 - 380 zo 482 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »